Home Nieuws Voorspellingen over titelrace: ‘Zelfs zonder Xavi Simons verwacht ik veel van PSV’

Voorspellingen over titelrace: ‘Zelfs zonder Xavi Simons verwacht ik veel van PSV’

1148
0

Nu de Eredivisie op het punt van beginnen staat, is ook het voorspellen weer begonnen. De verschillende analisten en journalisten geven links en rechts hun mening over de beide titelkandidaten PSV en Feyenoord.

De meeste journalisten en analisten van AD Sportwereld en De Telegraaf zien maar twee titelkandidaten en verwachten dan ook dat de race om de landstitel enkel tussen PSV en Feyenoord al gaan. Daar valt natuurlijk iets voor te zeggen.

Volgens Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad is Feyenoord de grote favoriet om voor de tweede keer op rij kampioen van Nederland te worden maar PSV mag niet worden uitgevlakt stelt de analist annex journalist vast. Mossou ziet dat er bij PSV gebouwd wordt aan een kampioenswaardige ploeg, waar volop groei en ontwikkeling in zit.

“Feyenoord is de meest logische favoriet, maar laten we niet overdrijven”, begint Mossou in het Algemeen Dagblad. “Voor Arne Slot wacht een heel nieuw soort uitdaging: slaagt hij erin de honger naar de landstitel nóg een jaar in leven te houden, en dat zonder een handvol vertrokken sleutelspelers, en mét het mentale gewicht van Champions League-voetbal? Het zou echt een ongekende prestatie zijn”, denkt de journalist, die veel van Peter Bosz en PSV verwacht.

“PSV ruikt nu al dat kansen liggen – en terecht. Zelfs zonder Xavi Simons verwacht ik aanvallend en creatief toch het meest van PSV”, vervolgt de journalist zijn verhaal. “Lang, Bakayoko, Babadi, Saibari: heerlijke spelers waar nog veel rek in zit”, aldus Mossou, die zijn visie op Ajax ook nog even deelt.

Ajax vindt Mossou lastig om te voorspellen en om te beoordelen maar de analist annex journalist is niet onder de indruk van de nummer drie van de Eredivisie. “Bij Ajax is de druk altijd groot, ook op de schouders van Maurice Steijn natuurlijk, maar daar zal Sven Mislintat vermoedelijk de eerste tegenwind moeten opvangen”, aldus Sjoerd Mossou.


Vorig artikelRonald de Boer geniet van het nieuwe PSV, dat ’titelfavoriet’ is: ‘PSV wordt er niet zwakker op’
Volgend artikelBosz schudde de hand van de nieuwe nummer 10 en ‘extreem verlegen jongen’: ‘Nog niet fit genoeg voor morgen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in