Home Nieuws Voormalig toptalent van Spurs voelt zich goed bij ‘de club van Romario,...

Voormalig toptalent van Spurs voelt zich goed bij ‘de club van Romario, Ronaldo en van Nistelrooij’

24
0

Noni Madueke is een voormalig toptalent van Tottenham Hotspur.

De zeventienjarige jeugdinternational van Engeland stond ook in de belangstelling van Manchester United en meerdere grote Engelse clubs maar hij koos anders en stak vorig jaar zomer Het Kanaal over voor een transfer naar PSV.

“Ik heb meerdere grote clubs afgewezen, zoals Manchester United. Maar ik speel nu alsnog bij een grote club. Ik denk dat ik hier meer kansen heb om door te stromen naar het eerste elftal. Dat was voor mij een belangrijke reden om hierheen te komen.”

Madueke kijkt graag naar Jadon Sancho, die Manchester City verruilde voor Borussia Dortmund en sindsdien veel indruk maakte in de Duitse eerste Bundesliga. “Hij doet het geweldig, omdat hij het vertrouwen krijgt van zijn trainer. Sowieso denk ik dat er buiten Engeland meer vertrouwen is in jonge spelers. De trainers zijn zich meer bewust van het talent dat er rondloopt.”

Madueke werkt in Eindhoven met voormalig Premier League-topscorer Ruud van Nistelrooij. “Een ‘legend. Nu ben ik wel aan hem gewend geraakt, maar in het begin was het wel heel raar. Het voelt geweldig om deel uit te maken van een club die zulke grote spelers heeft voortgebracht: Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy. Ik heb me makkelijk aan kunnen passen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here