Home Nieuws Newcastle denkt aan bod van 50 miljoen euro op voormalig PSV spits...

Newcastle denkt aan bod van 50 miljoen euro op voormalig PSV spits Scamacca

1063
0

In Eindhoven al lang een vergeten speler maar in Italië gonst het van de geruchten rond de voormalig beoogd PSV spits.

Gianluca Scamacca is voor de meeste PSV fans geen bekende naam maar in 2015 maakte de Romein ineens onderdeel uit van de PSV familie, al kwam het nooit tot een doorbraak. Heden ten dage is de spits een grote naam in Italië en is hij in de Serie A tot volle wasdom gekomen. Juventus, Internazionale, Napoli zijn de namen van clubs die naar zijn diensten hunkeren. AC Milan is tot op heden de club die het meest serieus is voor de spits.

AC Milan, aanstaande zondag de waarschijnlijke landskampioen, blijkt al maandenlang in de weer te zijn met zijn komst, maar Gianluca Scamacca lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Ook over de grenzen kijkt men naar de verrichtingen en ontwikkelingen van de aanvaller. Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Newcastle United in de markt voor de aanvaller.

Er hangt inmiddels een stevig prijskaartje om de nek van de fel begeerde spits. In Italiaanse media maakt men melding van bedragen van minimaal 45 miljoen euro die voldoende zouden moeten zijn om de spits over te nemen. AC Milan, Internazionale, Juventus en Napoli denken allen dat de spits een meerwaarde kan zijn voor de top van de Serie A. Waarschijnlijk wordt de prijs opgedreven richting een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro. Daar hield men bij PSV en in Zwolle, waar de spits ook nog enkele maanden furore probeerde te maken, destijds geen rekening mee.


Vorig artikelSerieuze interesse Liverpool voor Ibrahim Sangaré, scouts Reds op de tribune voor middenvelder
Volgend artikelSerieuze belangstelling PSV voor KV Mechelen middenvelder Vinícius Souza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in