Home Nieuws Voormalig PSV keeper Pasveer twijfelt over Zoet: ‘Ik gun het hem wel’

Voormalig PSV keeper Pasveer twijfelt over Zoet: ‘Ik gun het hem wel’

55
0

Remko Pasveer maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Vitesse. De Twent zag meer perspectief in Arnhem dan bij hij PSV perspectief zag.

Zijn verblijf in Arnhem is vooralsnog gene groot succes geworden. De voormalig reservekeeper van PSV maakt geregeld fouten en krijgt kritieken te verwerken. Pasveer had te maken met lastige prive omstandigheden. Zijn vader kampte met gezondheidsproblemen, vertelt hij in gesprek met VI.

In de periode dat zijn vader in coma lag en daarna, toen er even sprake was van een verpleeghuis, kon hij tijdens de training alles van zich afzetten. ‘Het is nog steeds zo dat ik op het trainingsveld mijn hoofd leegmaak.’ Ongelukkige bijkomstigheid was dat hij elke wedstrijd bij PSV op de bank zat. ‘Ik ging voor mijn kans, maar Jeroen Zoet is een goede keeper.’ Is hij ook een betere keeper, vraagt het weekblad aan Pasveer? Remko antwoordt met enige twijfel over zijn ex collega: ‘Zo wil ik het niet zeggen. Als je iedere wedstrijd keept, word je sowieso beter door die ervaring.’ Hij haalt zijn schouders op. ‘Een geweldige club hoor, PSV, een warme club en ik gun het Jeroen.’ Even later zegt zijn vader over zijn nieuwe situatie: ‘Het blijft evengoed jammer natuurlijk.’

Pasveer herinnerde zich nog goed het moment dat hij zijn op dat moment zieke vader mededeelde dat hij PSV voor Vitesse zou verlaten. ’Zou je dat nou wel doen, jongen?’, was zijn voorzichtige commentaar. Bij PSV wist hij wat hij had. ‘Ach’, zegt zijn vader nu, ‘ik was nog zo versuft.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here