Home Nieuws Voormalig ploeggenoot over Noa Lang: ‘Dat is de grootste misvatting over hem’

Voormalig ploeggenoot over Noa Lang: ‘Dat is de grootste misvatting over hem’

4769
0

Deze week streek de selectie van Club Brugge neer in Noord-Brabant. In het dorpje Sint-Michielsgestel om precies te zijn.

En dus toog Noa Lang naar het trainingskamp van de Belgische club. Belgische media volgen nog vrijwel iedere stap van Lang, ook nu hij de Club Brugge deur achter zich heeft dichtgetrokken. Zijn voormalig ploeggenoten van Club Brugge vinden het maar wat jammer dat Lang niet meer aan hun zijde speelt. Dat geldt ook voor Brugge speler Bjorn Meijer.

Noa Lang en Bjorn Meijer waren goed bevriend met elkaar bij Club Brugge. De oud-speler van FC Groningen is blij voor Noa Lang nu de transfer naar PSV is afgerond. Na het vertrek van Lang ziet Meijer een belangrijke taak voor zichzelf weggelegd in België.

“Ik ben blij voor hem dat die overstap is gelukt”, zegt Meijer in gesprek met Voetbal International. “Wat mensen van hem denken, maakt hem niet uit. Wat de grootste misvatting is? Dat hij niet goed met mensen zou zijn. Iedereen bij Club Brugge kan beamen dat Noa Lang dat wel is. Je kan een heel goed gesprek met hem hebben. Als er een nieuwe speler kwam, ging hij als een van de eersten ermee praten. Om die speler op zijn gemak te stellen.”

In Belgie beseft men dat het vertrek van Lang een leegte geeft want de aanvaller was nu eenmaal een attractie in de Belgische stadions. De Belgische competitie raakt door het vertrek van Lang wel één van de grootste entertainers van de competitie kwijt, schrijven Belgische media over de excentrieke aanvaller.

Onder de Club Brugge fans was Lang een enorm populaire speler maar ook fans van andere clubs waarderen de voetballende kwaliteiten van de aanvaller wel degelijk. “Dan moet ik de Belgische competitie maar heet maken”, aldus Meijer, verwijzend naar een eerdere bekende uitspraak van Noa Lang.


Vorig artikel‘Graag of niet, Xavi’ | Paris Saint-Germain gaat vol voor Xavi Simons: ‘Intern is het gissen of hij blijft’
Volgend artikelOngewone uitspraken over Ibrahim Sangaré: ‘Zo’n speler is niet PSV-waardig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in