Home Nieuws ‘Voorlopig weet AC Milan nog niet wat het met Rodriguez wil’

‘Voorlopig weet AC Milan nog niet wat het met Rodriguez wil’

924
0

PSV en Ricardo Rodriguez worden al enige dagen met elkaar in verband gebracht.

De verschillende PSV watchers en analisten hebben zo hun twijfels over hoe die linkerkant van PSV eruit gaat zien komende maanden. Allereerst is het nog maar de vraag of de Zwitser inderdaad naar PSV komt, denkt ook Rik Elfrink die PSV ook in Qatar op de voet weet te volgen.


Elfrink laat weten dat het nog niet zeker is of AC Milan de verdediger wenst te verkopen of te verhuren en of PSV bij een verkoop dan wel aan de voorwaarden van Milan kan voldoen. Elfrink houdt nog een slag om de arm wat betreft de komst van de 27-jarige linksback. “We hebben de afgelopen jaren gezien dat de linksbacks van PSV nog wel eens tegen kunnen vallen. Angeliño was geweldig, maar Aziz Behich en Toni Lato zijn niets geworden. Voorlopig weet AC Milan nog niet wat het met Rodriguez wil. Het is altijd lastig om te voorspellen hoe dit soort processen gaan lopen. Mijn indruk is dat PSV niet de hoofdprijs gaat betalen”, aldus Elfrink.

Wel verwacht de PSV watcher dat Bergwijn weer snel fit zal zijn en dat Sam Lammers de beoogde nummer 9 gaat worden nu Malen voorlopig uit de roulatie zal zijn. Lammers is zo goed als hersteld en zal naar verwachting spoedig minuten gaan maken.


Facebook Comments