Home Nieuws Vooralsnog onduidelijkheid rond inzetbaarheid Lozano

Vooralsnog onduidelijkheid rond inzetbaarheid Lozano

21
0

PSV gaat het Europa League duel met Haugesund enigszins gehavend en niet geheel compleet in.

Mark van Bommel moet het voorlopig doen zonder Gastón Pereiro. De Uruguayaanse middenvelder is voorlopig uitgeschakeld door een sleutelbeenbreuk. Er heerst ook onduidelijkheid rond de inzetbaarheid van Hirving Lozano.

“Lozano heeft dinsdag niet met de groep meegetraind. We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas donderdagavond”, aldus Van Bommel. “Wat de transferperikelen betreft: ik beslis in principe of ik spelers opstel. Maar er is een grijs gebied. Natuurlijk kan het zijn dat de club zegt: Mark, het zou beter zijn als je ‘m niet opstelt”, zei de trainer in zijn vooruitblik.

“Gaston is er een tijdje uit. Ik kan je niet precies zeggen hoe lang”, aldus Van Bommel tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-return tegen de Noren. Over een vervanger zegt de trainer: “Dat moeten we even kijken. We hebben genoeg kwaliteiten in onze selectie om dat op te vangen. En als er nog iets anders speelt, moeten we gewoon rustig kijken of dat bij ons past.” De teruggekeerde Schwaab is er donderdagavond zeker niet bij. Hij is nog niet speelgerechtigd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here