Home Nieuws Vooralsnog geen contact tussen PSV en Wijnaldum

Vooralsnog geen contact tussen PSV en Wijnaldum

1141
0

De afgelopen seizoenen stond PSV in de zomerstop steeds in contact met Georginio Wijnaldum.

Zo werkt het nu eenmaal tussen PSV en spelers die veel voor de club betekent hebben en tegelijkertijd geliefd zijn bij de achterban. Dat geldt voor Andres Guardado maar zeker ook voor Georginio Wijnaldum. Algemeen directeur Marcel Brands is een meester in het onderhouden van contacten met spelers als Guardado en Wijnaldum.

Vorig seizoen leek er rond juli, augustus even sprake te zijn van een terugkeer van Wijnaldum naar PSV. Ook Ruud van Nistelrooij onderhield toen contact met de middenvelder, evenals Marcel Brands. Een stap naar AS Roma bleek op dat moment de enige optie voor Paris Saint-Germain. De financien en het flinke salaris van Wijnaldum speelde toen een voorname rol in de beslissing naar AS Roma te verhuizen.

Het noodlot sloeg toe en Wijnaldum geraakte al snel zwaar geblesseerd. De middenvelder is inmiddels weer fit maar echt wedstrijdfit lijkt de middenvelder nog niet te zijn. Recent liep Wijnaldum er enigszins verloren bij tijdens de Europa League finale en eerder in Stade France tegen vice-wereldkampioen Frankrijk, was het spel van Wijnaldum ook niet om over naar huis te schrijven. PSV aast in ieder geval op een terugkeer naar Eindhoven, werd gisteren gemeld door zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International.

Bij De Telegraaf denken ze dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen. Volgens PSV watcher Jeroen Kapteijns van de Amsterdamse krant, is er vooralsnog geen contact geweest tussen PSV en Wijnaldum. Op de achtergrond sluimert ook de interesse van landskampioen Feyenoord.


Vorig artikelHuub Stevens enthousiast: ‘PSV gaat een heel interessant profiel krijgen met Peter Bosz’
Volgend artikelPSV heeft slechts drie gerichte versterkingen nodig om ‘Bosz voetbal’ te kunnen spelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in