Home Nieuws Voor Mark van Bommel is Arjen Robben nog steeds Europese top

Voor Mark van Bommel is Arjen Robben nog steeds Europese top

36
0

Mark van Bommel wil Arjen Robben maar al te graag toevoegen aan zijn selectie voor volgend seizoen. De coach ziet in Arjen Robben nog altijd een absolute meerwaarde.

De Groninger heeft een fantastische carrière achter de rug en geldt nog altijd als zeer gevaarlijke aanvaller, die op het allerhoogste niveau nog altijd een meerwaarde is.

Er is afgelopen dagen genoeg gezegd over het contact tussen PSV en Robben. Van Bommel daarover: ‘We hebben regelmatig contact, zoals ik dat met meer oud-spelers heb. En soms gaat het ook gewoon over het koude weer”, zegt hij over de toenadering. Van Bommel ziet in Robben een absolute aanwinst voor PSV.

“Hij is Europese top”, zei de ex ploeggenoot  kort maar krachtig. Ze speelden samen bij PSV, Bayern München en het Nederlands elftal. “De beslissing over zijn toekomst ligt bij Arjen zelf”, besloot van Bommel zijn praatje over Robben en een toekomst bij PSV.

Twee weken geleden zei de PSV trainer tegen het AD al dat Robben een goede speler is en dat goede spelers altijd welkom zijn. Donderdag kwam via Omroep Brabant in het nieuws dat Van Bommel Robben ook daadwerkelijk heeft benaderd om terug naar Eindhoven te komen.

Toon Gerbrands sprak hierover met de regionale omroep. Zijn contract loopt daar af en het duurt waarschijnlijk nog enige tijd voordat Robben een beslissing over zijn toekomst neemt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here