Home Nieuws ‘Voor deze winter staat een terugkeer van Dries Mertens niet gepland’

‘Voor deze winter staat een terugkeer van Dries Mertens niet gepland’

2012
0

Recent was daar ineens een bericht over Dries Mertens die zou willen terugkeren naar PSV in de zomer van 2022.

Het gerucht, want meer leek het niet, was vooral gebaseerd op de wens van de vrouw van Dries Mertens, die graag weer in Belgie zou willen wonen. Mertens speelde van 2011 tot 2013 voor PSV en maakte in de zomer van 2013 een miljoenentransfer naar Napoli, waar hij inmiddels grootverdiener is.

Sinds zijn overstap naar Italië groeide Mertens uit tot een ware clublegende bij Napoli en hij genereert inmiddels een topinkomen in Italië van 9 miljoen euro bruto. Er zijn ook diverse geruchten over een overgang naar de MLS competitie in de Verenigde Staten maar serieus lijkt dit nog niet te zijn. PSV watcher Rik Elfrink kan heden ten dage in ieder geval duidelijkheid scheppen over een eventuele terugkeer naar Eindhoven.

“Of er iets speelt tussen PSV en Mertens? Antwoord bij PSV was een paar weken geleden al dat er niets speelt”, laat Elfrink weten via zijn krant. “Voor deze winter staat een terugkeer niet gepland”, gaat de clubwatcher verder. “Wat er in de toekomst nog kan gebeuren, is nu allemaal niet te voorspellen.”

In zijn periode in Eindhoven kwam Mertens in 85 wedstrijden tot 21 goals. In de Eredivisie wist de inmiddels 103-voudig international van België voor PSV in 62 wedstrijden ook 33 assists af te leveren. Mertens vertrok in 2013 voor bijna 15 miljoen euro naar Napoli.


Facebook Comments Box