Home Nieuws Voor Aad de Mos is er maar één oplossing: ‘Drommel moet weg...

Voor Aad de Mos is er maar één oplossing: ‘Drommel moet weg bij PSV’

1890
0

Joël Drommel heeft er met zijn twijfelachtige optreden in Enschede voor gezorgd dat er veel kritiek is losgekomen.

Het was al niet het seizoen van Drommel maar de uitbeurt in Enschede laat de kritiek stevig aanzwellen. De doelman zat er meerdere keren flink naast en oogde erg onzeker in zijn spel en algehele houding. De diverse analisten en journalisten wijzen ook naar de doelman en verwachten dat PSV voor volgend seizoen een andere doelman gaat aantrekken.

Voor Aad de Mos is de uitwedstrijd van PSV in Enschede de druppel geweest. De analist denkt dat PSV nu afscheid moet gaan nemen van de doelman. De Mos is dan ook rigoureus in zijn kritiek op de jonge doelman. “PSV moet internationaal mee gaan doen. Als je gaat door selecteren, zijn er drie criteria: blijven, twijfel of weg. Zo moet Van Nistelrooij het ook aanpakken. Voor mij is er maar één oplossing en dat is weg. Het is te weinig”, zegt De Mos in een video item van het Eindhovens Dagblad.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad stelt dat PSV er ook een ‘goede concurrent’ bij kan halen voor Drommel om te bezien of er dan nog ontwikkeling te realiseren valt voor Drommel. De Mos: “Dan moet je een goede tweede keeper hebben. Als hij weer moet spelen en een eerste keeper moet vervangen, begint het geroezemoes alweer op de tribune. Bij PSV gaat dat niet”, aldus een uitgesproken de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here