Home Nieuws Voor 32 miljoen spelers op de reservebank: ‘Aankopen hebben mij nog niet...

Voor 32 miljoen spelers op de reservebank: ‘Aankopen hebben mij nog niet overtuigd’

778
0

Het moet voor John de Jong toch nog steeds een pijnlijk aangezicht zijn. De reservebank van PSV.

De geplaagde technische man van PSV heeft met goed gevolg het probleemdossier van de linksbackpositie opgelost, al is het tijdelijk. Maar Ernest Faber doet vooralsnog geen beroep op de spelers die afgelopen zomer voor vele miljoenen naar Eindhoven zijn gekomen.


En daar lijkt voorlopig nog geen verandering in te gaan komen. De interim-trainer wil de spelers die zaterdag met 3-0 wonnen van Willem II ook het vertrouwen geven tegen ADO Den Haag komende zaterdag.

“Die kans is groot, ja”, zegt Faber in De Telegraaf. Dat houdt in dat alle zomeraankopen voorlopig genoegen moeten nemen met een plekje op de bank. Tegen Willem II zat er met Bruma, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Kostas Mitroglou en Ritsu Doan voor ongeveer 32 miljoen euro naast het veld in Eindhoven.

“De jongens die nu op het veld staan zijn de besten en vormen nu een winnend team”, stelt Faber, die onder meer voor Ryan Thomas als aanvaller koos. “Die anderen moeten laten zien beter te zijn. Of dat betekent dat de aankopen mij deze twee maanden nog niet hebben overtuigd? Nee, dat klopt.”


Facebook Comments