Home Nieuws Totaal verkeerde voorstelling van zaken VI over status Isaac Babadi

Totaal verkeerde voorstelling van zaken VI over status Isaac Babadi

11567
0

Kort gezegd een totaal verkeerde conclusie van weekblad Voetbal International over de contractsituatie van Isaac Babadi.

Babadi kreeg zondagmiddag in Volendam van Peter Bosz vrij veel speelminuten toebedeeld tegen het plaatselijke FC Volendam. Het talent kreeg van de trainer een gehele helft om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Veel heeft hij in zijn mars, weten we allemaal.

Tegelijkertijd is het nog steeds zo dat het exceptionele talent van de middenvelder er tot op heden nog niet voor zorgt dat wedstrijden dankzij zijn inbreng gekeerd worden. Desalniettemin maakte Babadi aan de bal een behoorlijke indruk in het vissersdorp. Opmerkelijk genoeg trekt weekblad Voetbal International een vreemde en tegelijkertijd een totaal onterechte conclusie over de middenvelder met aflopend contract.

‘Door zijn contractperikelen raakte de middenvelder uit beeld bij de hoofdmacht en dat zorgde voor mentaal zware maanden bij Babadi’, schrijft Voetbal International na FC Volendam – PSV. Die conclusie mag op z’n minst opmerkelijk dal wel discutabel worden genoemd. Geenszins houden de geringe speelminuten met betrekking tot de contractsituatie van de Nijmegenaar namelijk verband met elkaar. Isaac Babadi geraakte geenszins uit beeld door zijn contractsituatie, bevestigde Peter Bosz inmiddels meermaals. ‘Slechts’ de enorme concurrentie op zijn positie zorgt voor het inmiddels veel gebruikte woord ‘perspectief’, of beter gezegd minder perspectief en dus minder speelminuten.

‘Ik word er mentaal sterker van’, reageerde Babadi bij ESPN op de vraag of het moeilijk was voor hem om ook weer veel minuten te maken bij Jong PSV, nadat hij aan het begin van dit seizoen min of meer al doorbrak in het eerste team van PSV. ‘Op dat vlak is er misschien toch nog iets positiefs aan. Het liefst wil ik weer op het allerhoogste niveau spelen, dus ik was blij dat het weer mocht’, aldus de veelbesproken middenvelder, die er na een prachtige aanval over meerdere schijven 1-5 van wist te maken tegen het zeker niet slecht en energiek spelende FC Volendam.


Vorig artikelJoey Veerman wil contract bij PSV verlengen, eerdere berichtgeving weersproken
Volgend artikelPeter Bosz kennende is ‘doodziek’ van tegendoelpunt FC Volendam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in