Home Nieuws Volgt er reactie op PSV interesse? ‘Ik denk niet dat Ajax het...

Volgt er reactie op PSV interesse? ‘Ik denk niet dat Ajax het laat gebeuren dat Maduro naar PSV gaat’

1005
0

Afgelopen weekend werd bekend dat PSV interesse heeft in de diensten van Hedwiges Maduro.

De vermeende belangstelling van PSV kwam enigszins uit de lucht vallen maar inmiddels is duidelijk geworden dat niet alleen PSV Maduro wenst te contracteren. Er zijn meer clubs met interesse voor de 37 jarige veelbelovende trainer.

Ajax watcher Mike Verweij van de Telegraaf denkt dat men in Amsterdam gaat reageren op de interesse vanuit Eindhoven. Verweij sluit niet uit dat ook Ajax op de achtergrond aan Hedwiges Maduro denkt. Of het zover gaat komen dat Ajax ook concreet gaat worden voor Maduro, weet Verweij niet te vertellen.

Maduro is ook ESPN analyticus maar verwacht wordt dat de jonge trainer daar afstand van Gata doen. Maduro staat inmiddels bekend als groot trainerstalent en nu in de concrete belangstelling staat van PSV.

“Dat wordt binnen Ajax ook gezien, maar ik weet niet hoe daadkrachtig Ajax op dit moment is zonder Overmars. Daar moeten mensen toch hun plekje vinden”, zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Ik denk niet dat Ajax het zal laten gebeuren dat hij naar PSV gaat, al is Maduro ook niet heel erg clubgebonden”, zegt Verweij. “Het is geen uitgemaakte zaak dat hij naar Ajax zou gaan. Ja, hij kijkt naar de kansen en het plan”, aldus Mike Verweij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here