Home Nieuws Volgen er maatregelen na het echec in Emmen? Silva direct in de...

Volgen er maatregelen na het echec in Emmen? Silva direct in de basis en Luuk de Jong terug

3295
1

PSV moet zaterdagavond winnen om in het spoor van een serie andere clubs te blijven. De nederlaag in Emmen was schandalig te noemen en kan welhaast niet zonder maatregelen blijven.

AD Sportwereld verwacht dat het wel meevalt met de maatregelen rondom de basisopstelling want het medium verwacht dat bijvoorbeeld Anwar El Ghazi mag blijven staan na zijn waardeloze wedstrijd in en tegen Emmen. Na afloop sprak El Ghazi over hard werken maar het hield niet over wat de aanvaller liet zien. Zijn statistieken waren dramatisch te noemen.

In de voorhoede zullen er toch wat wijzigingen gaan plaatsvinden. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Fábio Silva tegen Go Ahead Eagles meteen zijn basisdebuut gaat maken. In vergelijking met het duel tegen FC Emmen lijkt hij op de plek van Johan Bakayoko te spelen. Philipp Max neemt de plek van de geschorste Mauro Júnior in.

Het AD plaatst bij de opstelling de kanttekening dat nog onduidelijk is of Anwar El Ghazi of Joey Veerman aan de aftrap zal verschijnen. Luuk de Jong is in ieder geval fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen en zal in de punt van de aanval starten. Of Veerman hem aan de linkerkant zal vergezellen blijft dus nog even een vraagteken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Teze, Branthwaite, Obispo, Max, Sangaré, Simons, Gutiérrez, Silva, De Jong, El Ghazi


Facebook Comments Box

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here