Home Nieuws Voetbalminnend Israël volgt verrichtingen Zahavi bij PSV op de voet: ‘Alle wedstrijden...

Voetbalminnend Israël volgt verrichtingen Zahavi bij PSV op de voet: ‘Alle wedstrijden van PSV worden uitgezonden’

197
0

Eran Zahavi is normaal gesproken bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. De spits lijkt te opteren voor een terugkeer naar Israël.

Nu PSV en Maccabi Tel Aviv kruisen deze week elkaars wegen en dat is in Israël al enige dagen groot nieuws. De return in Tel Aviv maakt vooral onder de fans van Maccabi veel los. In de kranten in Israël is veel aandacht voor Zahavi en PSV. “In Israël worden de grote competities van Europa op de voet gevolgd, waaronder de Nederlandse Eredivisie”, laat journalist Dann van Haaretz weten. “Sinds Zahavi bij PSV speelt, is er ook voor die club veel aandacht. Alle wedstrijden van PSV worden uitgezonden en er is veel interesse vanwege Zahavi.”

Dann erkent dat Zahavi in Eindhoven nooit de topvorm etaleerde die hij eerder wel liet zien bij Maccabi en eerder in China. “Ik vond hem onder meer erg sterk aan dit seizoen beginnen, maar hij kreeg bij PSV te maken met blessures en het coronavirus. Ik zou zijn prestaties wel als goed beoordelen, maar niet uitmuntend.” Ook in Israël werden de inbraken uitgebreid besproken in het nieuws over Israëliërs die in het buitenland wonen en werken.

Dann denkt dat Zahavi naar Israël zal terugkeren. “Ik denk dat hij zal vertrekken in de zomer, mede onder druk van zijn vrouw. Veel Maccabi-fans hopen dat hij naar ‘huis’ komt”, weet de Israëlische voetbalverslaggever te melden over Zahavi. “Maccabi is de club waar mijn hart ligt. Ik heb daar mijn hoogste niveau gehaald. Wie weet keer ik er ooit wel terug”, zei Zahavi recent tegen PSV TV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here