Home Nieuws Voetbalfans door heel Europa sporen hun favoriete club aan Cody Gakpo snel...

Voetbalfans door heel Europa sporen hun favoriete club aan Cody Gakpo snel te contracteren

2603
0

Trekt Cody Gakpo nog een PSV shirt aan of was PSV – AZ de laatste wedstrijd in een PSV shirt?

PSV speelt op 30 december nog een oefenwedstrijd tegen de Italiaanse kampioen AC Milan maar de vraag of Gakpo daarbij aanwezig zal zijn, wordt steeds nadrukkelijker. Mocht Oranje de finale halen, sluit Gakpo überhaupt al later aan maar zover gaat het vast niet komen gezien het dramatische spel onder Louis van Gaal.

Ondertussen staat Cody Gakpo in de wereldwijde spotlights. Overal klinkt zijn naam. Van de Engelse kranten en tabloids tot Italiaanse tv zenders en van Zuid-Amerikaanse tv commentatoren tot voetbalfans in Indonesië en het Midden-Oosten. Gakpo is hot en inmiddels wereldwijd bekend. Het zijn eigenlijk prachtige ontwikkelingen, die PSV van trots zullen vervullen maar de aanvaller zal niet lang meer voor de club spelen.

Gakpo laat de televisiekijker vanuit Qatar momenteel genieten met zijn schoten, kopkracht, aanvalsspel en verbluffende techniek. De geboren Eindhovenaar lijkt afgelopen half jaar nog beter te zijn geworden dan hij al was en er kan niet worden uitgesloten dat Gakpo Oranje naar de halve dan wel WK finale schiet komende weken. Ondertussen geraken fans van over de hele wereld enthousiast door het spel en fenomenale doelpunten van Gakpo en dus sporen duizenden voetbalfans van clubs door heel Europa hun favoriete club aan Cody Gakpo zo snel als mogelijk is te contracteren.

Fans van de traditionele grote Europese topclubs plaatsen op de bekende sociale mediakanalen oproepen om zo de clubeigenaren aan te sporen Gakpo van PSV over te nemen. Fans van Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal roepen het hardst om de komst van Gakpo maar ook fans van Italiaanse topclubs, Franse grotere clubs en de Spaanse tradiotionle topclubs plaatsen berichten over een transfer van Gakpo naar hun favoriete club.

In Manchester is het Manchester United fanchannel ook van mening dat Gakpo moet worden weggekocht bij PSV, blijkt uit onderstaande video. Cody Gakpo gaat een grote toekomst tegemoet maar graag pas per volgend seizoen.


Vorig artikelOranje in Qatar | ‘De spelers mag ik niet spreken want ik word geboycot’
Volgend artikelDe gunfactor rond ZKH van Gaal en zijn falende beschermheilige Blind wordt met de dag minder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in