Home Nieuws Voetbal International redacteur: ‘Denk je dat PSV kans heeft tegen Leicester City?’

Voetbal International redacteur: ‘Denk je dat PSV kans heeft tegen Leicester City?’

2151
0

PSV wist afgelopen donderdag uiteindelijk vrij eenvoudig de horde FC Kopenhagen te nemen. De ploeg van Roger Schmidt kende in de return geen enkele moeite met de Deense opponent.

PSV lijkt in de laatste maanden van het seizoen in uitstekende vorm te verkeren en te geraken. Het lijkt ook veel goeds te gaan beloven voor de komende maanden want PSV kan in Europa flink naam gaan maken de komende maanden. Donderdag 7 april speelt PSV in de kwartfinale van de Conference League toernooi tegen de nummer twaalf van Engeland: Leicester City.

De ploeg van manager Rodgers bezet momenteel de middenmoot in de Engelse Premier League. Leicester City kent een moeizaam seizoen en er heerst wat onrust binnen de club dit seizoen. De te varen koers en het transferbeleid zijn een punt van discussie binnen de club uit het midden van Engeland. Voetbal International keek vrijdagmiddag na de loting in gesprek met PSV watcher Marco Timmer alvast vooruit naar het treffen tussen PSV en Leicester City.

Marco Timmer is enthousiast over de loting die PSV aan de nummer 12 van Engeland wist te koppelen. ‘Voetballen in Engeland. Deze loting is het allermooist, zegt de romanticus in mij’, begint Timmer in gesprek met zijn collega van de VI redactie. Verrassend genoeg krijgt Marco Timmer van zijn collega eerst de vraag of PSV kans heeft tegen Leicester City. Waar de beste redacteur van het weekblad de wijsheid en/of twijfel vandaan haalt dat PSV geen kans zou hebben tegen een middenmoter uit de Premier League, is een raadsel te noemen. Timmer geeft dan ook een eenduidig, duidelijk maar ook logisch antwoord op de niet logische vraag.

‘Natuurlijk heeft PSV kans, absoluut. Als het wat stabieler wordt, dan kunnen ze zeker winnen. Het is dit seizoen alleen nog niet gelukt om een lange periode stabiel te blijven. Maar het leek gisteren tegen FC Kopenhagen weer op het PSV van het begin van het seizoen. Als iedereen straks fit is en in vorm, dan heeft Roger Schmidt veel te kiezen”, aldus Marco Timmer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here