Home Nieuws Voetbal International: PSV wil Santiago Arias en Arias staat open voor terugkeer...

Voetbal International: PSV wil Santiago Arias en Arias staat open voor terugkeer naar Eindhoven

4637
0

PSV wacht een seizoen met Europa League voetbal en daar had bijna niemand in en rond de club rekening mee gehouden.

De loting voor de groepsfase van de Europa League vindt vrijdagmiddag plaats en dus blijven PSV en Eindhoven nog minimaal een jaar verstoken van Champions League voetbal.


Om Champions league voetbal te bewerkstelligen zal PSV komend seizoen moeten gaan pieken om het miljardenbal te bereiken. De beste manier en de kortste route dat doel te bereiken is landskampioen worden. Dat PSV vol voor de titel gaat is inmiddels wel duidelijk geworden.

In de Voetbal International Podcast ‘Skiete Willy’ bespreken bespreken PSV watcher Marco Timmer en ondermeer Arnold Bruggink de ambities van de club in de jacht op succes. Daarbij worden enkele interessante namen genoemd: Luuk de Jong, Santiago Arias en Kevin Kampl.

De spits van Red Bull Leipzig wordt serieus in verband gebracht met een transfer naar PSV. Kampl zou Roger Schmidt maar wat graag volgen naar PSV, zo klinkt het. De spits is in Leipzig dan weer reservespeler en mag dan weer in de basis opdrijven. De PSV watchers zijn het er over eens dat als PSV spelers als Kampl, Luuk de Jong en Santiago Arias naar Eindhoven kunnen halen, de club echt om de titel gaat spelen.

De naam van Santiago Arias is de meest interessante naam. De rechtsback met een succesvol PSV verleden mag en moet vertrekken uit Madrid. Atletico zit nog net niet in zijn maag met Arias maar duidelijk is dat de Colombiaan niet meer in de plannen van Simeone voorkomt. Ook media in Spanje melden al weken dat Arias mag vertrekken. Marco Timmer meldt namens VI in de ‘Skiete Willy’ Podcast dat PSV informeerde bij Atletico en bij Arias zelf, die volgens Marco Timmer ook open zou staan voor een terugkeer naar Eindhoven. Mogelijk gaat het om een huurconstructie, temeer er van Jordan Teze wel een ontwikkeling wordt verwacht komend seizoen.

Er volgt in ieder geval een interessante laatste week van het transferwindow voor PSV en John de Jong.