Home Nieuws Voelt Arne Slot nu al de druk van het nieuwe PSV van...

Voelt Arne Slot nu al de druk van het nieuwe PSV van Peter Bosz? ‘Benieuwd of ze het Feyenoord lastig kunnen maken’

5783
1

PSV begint op 3 juli aan het nieuwe seizoen middels de eerste training onder Peter Bosz. Rond of net na begin juli trappen de andere clubs ook af en werken we langzaamaan toe naar het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Het jaarlijks terugkerende duel wordt afgewerkt in de Rotterdamse kuip, daar waar de landskampioen het tegen bekerwinnaar PSV zal gaan opnemen. In Rotterdam is het nog betrekkelijk rustig op dit moment. Behoudens enkele berichtgevingen over Ricardo Pepi, die niet naar Rotterdam zal verhuizen deze zomer maar PSV als volgende bestemming ziet, is er weinig reuring rond Feyenoord. Arne Slot ziet dat zijn selectie nog in tact is gebleven en staat dus voor een enorme uitdaging in het nieuwe seizoen.

Slot krijgt met zijn Feyenoord met veel meer druk dan voorheen te maken en zal bovendien een sterker PSV te tonele zien verschijnen. Slot beseft dat het verdedigen van de titel geen eenvoudige zaak zal worden. PSV lijkt deze zomer flink te gaan investeren om de schaal weer naar Eindhoven te brengen.

Slot wil doorbouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoen is gelegd. Hoewel het kampioenschap een prestatie is die zo onverwacht was dat hij dat wellicht niet meer kan evenaren. Die gedachtengang lijkt door het hoofd van de coach te spoken getuige zijn uitspraken. Voelt de trainer van de Rotterdammers nu al de druk van het nieuwe PSV van Peter Bosz?

Slot ziet uiteraard nog voldoende uitdagingen, zijn contract werd immers verlengd. In 1962 werd Feyenoord voor het laatst voor de tweede keer op rij kampioen. Die dubbel dateert van bijna veertig jaar geleden, terwijl de Champions League een uitdaging is waarmee spelers en Slot zich kunnen onderscheiden. Niet per se door te winnen, wel met de manier Feyenoord zich zal gaan presenteren. Overigens geldt dat overigens ook voor PSV.

Foppe de Haan is als ervaringsdeskundige in ieder geval erg benieuwd naar het PSV van Peter Bosz. De Haan is benieuwd hoe volgend seizoen zal gaan verlopen voor PSV en Feyenoord. “Ik kijk uit naar Peter Bosz. Bosz is bij PSV een garantie voor attractief voetbal. Ik ben benieuwd of ze het Feyenoord lastig kunnen maken”, aldus Foppe de Haan.


Vorig artikelSchaakt PSV op meerdere borden voor linksbuiten positie? Turks medium meldt PSV interesse
Volgend artikelCelta de Vigo wil André Ramalho van PSV overnemen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in