Home Nieuws Vloet kijkt uit naar verhuur waar verhuur Maher gewenst zou zijn

Vloet kijkt uit naar verhuur waar verhuur Maher gewenst zou zijn

11
0

Rai Vloet heeft zijn zinnen gezet op een verhuur aan een andere club uit de Eredivisie. Het talent uit Schijndel speelde 21 minuten spelen tegen Genemuiden maar Vloet wil meer. 

Vloet heeft uitgesproken dat er bij PSV wordt gekeken naar de opties om hem te verhuren in de winterstop. Marcel Brands zegt echter niet op de hoogte te zijn van de wens van Vloet. “Hij heeft dat bij mij niet aangegeven, dus die wens kennen wij niet. Ik hoor het zeker als hij er behoefte aan heeft om elders te spelen.”

Vloet wil minuten maken maar heeft meerdere spelers voor zich. Adam Maher is zo’n speler. De situatie rondom Maher is duidelijk; de middenvelder maakt geen enkele progressie door, is vaak reserve en in het geval van een basisplaats is het meer regel dan uitzondering dat de Marokkaanse middenvelder gewisseld wordt en er na afloop weer gesproken wordt over wéér een matige wedstrijd van de frêle middenvelder. Steeds meer fans zijn het spel maar ook de houding van Maher zat en zien hem liever vertrekken naar een andere club. Een verhuur van Maher zou de kansen op speelminuten voor Vloet vergroten. Vloet heeft duidelijk kwaliteiten, investeert veel in zichzelf en is afkomstig uit de eigen jeugd.

“Je probeert jezelf van je beste kant te laten zien. Het is altijd leuk om in een vol stadion te spelen. Ik wil in de winter kijken. Het is mijn doel om veel minuten te maken in de eredivisie. Op dit moment krijg ik die helaas niet. Dan hoop ik die een half jaar ergens anders wel te krijgen. Ik speel te weinig minuten. Afgelopen vrijdag met Jong PSV tegen FC Oss speelde ik wel een goede wedstrijd, maar uiteindelijk is dat niet het platform waarop ik wil spelen. Ik wil me verder ontwikkelen in de eredivisie. Ik speel graag voor PSV en Jong PSV, maar voor een jonge voetballer is het nodig om meer minuten te maken”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad.
“Ik train hard, oefen altijd extra op vrije trappen en duik na de trainingen de sportschool in. Dat is wat ik kan doen. Ik train soms met de beste spelers in Nederland en dat is mooi, maar het ongeduld neemt toe. Hoe langer het duurt, hoe ongeduldiger je wordt”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here