Home Nieuws Vitesse voornemens PSV een hak te zetten

Vitesse voornemens PSV een hak te zetten

62
0

Vitesse won nog nooit in stadion Gelredome van PSV en wil nu met die negatieve traditie breken. De Arnhemmers wonnen al van Ajax en willen nu meer.

“PSV staat dan wel bovenaan in de Eredivisie, maar is absoluut niet onaantastbaar. Erg sprankelend is het voetbal natuurlijk niet”, zegt Martin Laamers, die in 1993 speelde toen Vitesse voor het laatst van PSV won, in de Gelderlander. PSV kán ook slecht voetballen, omdat er zo veel scorend vermogen is.”

“Vitesse moet pressing spelen”, zegt Pierre van Hooijdonk. “De kracht van Vitesse ligt voorin. Daar staan Matavz, Linssen en Rashica. Bij PSV is de achterhoede toch echt de zwakste linie. Voorin kan Vitesse PSV pijn doen.” Spelersmakelaar Louis Laros, eveneens oud-speler van Vitesse, plaatst een kanttekening. “PSV heeft niet de beste verdedigers, maar is wel het beste op de counter. Vitesse komt op de ranglijst uiteindelijk tekort voor de top drie. Maar dit team kan het Ajax, Feyenoord en PSV in onderlinge duels héél erg moeilijk maken.”

“PSV presteert boven verwachting. Nu is er vertrouwen, maar enkele weken geleden zat Phillip Cocu bij wijze van spreken nog op de schopstoel. PSV is dus echt wel kwetsbaar”, besluit Laros, zaakwaarnemer van Luuk de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here