Home Nieuws Vitesse stelt winterse vraagprijs voor Bazoer vast op 2 miljoen euro, Feyenoord...

Vitesse stelt winterse vraagprijs voor Bazoer vast op 2 miljoen euro, Feyenoord lijkt af te haken

2928
0

Een dag het tot standkomen van de transfer van Joey Veerman naar PSV, werd ook bekend dat PSV serieuze interesse in Riechedly Bazoer zou hebben.

Die interesse werd vanuit het kamp van Bazoer bevestigt en ook vanuit Eindhoven werd er niets ontkent of weersproken over de interesse vanuit PSV voor Bazoer. Of het van een winterse transfer gaat komen valt nog te bezien want PSV zou voor een zomerse en transfervrije transfer gaan. Ondertussen heeft Feyenoord haar zinnen gezet op Bazoer, die lijkt te twijfelen of Feyenoord voor hem wel een echte stap voorwaarts is op de lange termijn.

Een voetballer in de Eredivisie maakt nu eenmaal een betere stap voorwaarts vanuit PSV dan vanuit Feyenoord, los van de salaris mogelijkheden. Feyenoord hoopt zich na het mislopen van Joey Veerman in ieder geval te versterken met Riechedly Bazoer. De Rotterdammers zouden alleen diep in de buidel moeten tasten voor de middenvelder, dat meldt De Gelderlander. Bazoer staat ook in de belangstelling van de Portugese clubs Benfica en Sporting Portugal.

Volgens de regionale krant hangt er een prijskaartje van twee miljoen euro om de nek van Bazoer. De middenvelder is aan het einde van dit seizoen transfervrij en dus hoopt Vitesse deze winter er nog financieel wat aan over te kunnen houden. Vitesse wil bovendien met Feyenoord concurreren om de plaats 3 in de Eredivisie dus ziet een directe transfer niet zitten. Daarnaast lijkt het momenteel onwaarschijnlijk dat PSV 2 miljoen euro gaat betalen voor een speler die over 6 maanden transfervrij is.

‘Riechedly tikt een erg hoog niveau aan’, vertelt trainer Thomas Letsch in gesprek met De Gelderlander. ‘We willen met de gehele kern het nieuwe jaar in. Ik hoop niet alleen dat Riechedly blijft, ik ga ervan uit dat hij blijft.’


Facebook Comments Box