Home Nieuws Vitesse gaat voor de winst naar Eindhoven, Remko Pasveer baalde van mislopen...

Vitesse gaat voor de winst naar Eindhoven, Remko Pasveer baalde van mislopen titel PSV

45
0

Remko Pasveer staat inmiddels al weer enkele seizoenen bij Vitesse onder de lat maar voelt zich nog altijd verbonden met PSV.

Dat bleek vorig seizoen wel toen de goalie openlijk uit sprak zijn vorige club PSV de titel te gunnen. Beide clubs kruisten elkaars paden in de laatste weken van de vorige competitie en mede gezien het feit dat PSV opnieuw punten liet liggen in een uitwedstrijd werd de titel verspeeld.

Pasveer baalde ervan hoewel hij natuurlijk opgetogen was met de remise tegen zijn oud werkgever. De keeper hoopt komend weekend met Vitesse wederom op een stuntje tegen PSV.

“Natuurlijk gun je je oude club het beste, maar als je zelf speelt, wil je gewoon winnen”, zegt hij tegen De Telegraaf.

“Dan maakt het niet uit dat het een cruciale wedstrijd in de titelrace is. Je wil zelf goed spelen en punten pakken. Op dat moment was het een belangrijk resultaat voor ons en ik hoop op een herhaling. PSV moest het uiteindelijk op eigen kracht doen en dat is ze helaas niet gelukt.”

In Arnhem leeft de gedachte dat de ploeg PSV pijn kan doen. Aanvoerder Linssen gaat voor de winst naar Eindhoven. “Wij willen daar echt voor de winst gaan en drie punten meenemen”, zegt Linssen over de wedstrijd van zaterdagavond.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here