Home Nieuws Vitesse coach Letsch onder de indruk van Carlos Vinícius: ‘Een van de...

Vitesse coach Letsch onder de indruk van Carlos Vinícius: ‘Een van de beste aanvallers van de Eredivisie’

4650
0

Carlos Vinícius lijkt stappen voorwaarts te maken in zijn rol als spits van PSV.

De Braziliaanse aanvaller fungeerde zaterdagavond weer als aanspeelpunt en vervulde zijn rol met verve. Wel moet gezegd worden dat soms de meest simpele handelingen toch nog enige moeite kosten voor de Braziliaan. Vinícius lijkt nog niet altijd goed te beseffen waar zijn kwaliteiten precies liggen want met enige regelmaat begint de Braziliaan ergens aan waarvan vantevoren vast lijkt te staan dat het spaak gaat lopen.

Als Carlos Vinícius dat weet te verbeteren kan zijn rol bij PSV nog groter worden en gloort er mogelijk zelfs een basisplaats ten faveure van Eran Zahavi. De Israëlische spits is nog enkele maanden geblesseerd dus Vinícius kan zijn kans pakken. Na afloop van PSV – Vitesse kreeg Vinícius in ieder geval lovende kritieken op sociale media van de PSV aanhang en ook vanuit de tegenstander waren er mooie woorden voor de spits.

Vitesse coach Letsch ziet in Carlos Vinícius zelfs een van de betere spitsen van de Eredivisie, meldt Rik Elfrink op Twitter namens het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelPSV maakt indruk op analisten en journalisten: ‘Hogeschoolvoetbal PSV’, ‘Vitesse scheel getikt’, ‘beste helft dit seizoen’
Volgend artikelSchmidt prijst Gutiérrez en Sangaré maar vergeet van Ginkel niet: ‘We wisten al dat hij niet alles zou spelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in