Home Nieuws Virgil van Dijk wijst Gakpo op volgende stap maar twijfelt over Manchester...

Virgil van Dijk wijst Gakpo op volgende stap maar twijfelt over Manchester United

3066
0

Louis van Gaal wisselde Cody Gakpo wisselde richting einde wedstrijd na opnieuw een goede wedstrijd van de aanvaller.

Een korte blik in de ogen van de Gakpo verraadde dat de bondscoach tevreden was. Op naar meer, zullen coach en aanvaller beide hebben gedacht. Gakpo presteert, levert en geeft Oranje vleugels. Letterlijk en figuurlijk. En dus blijft de aanvaller een target voor de media. Nationaal en internationaal, tot ver over de grenzen in Europa. Met name in Engeland blijft men schrijven over Gakpo en diens toekomst. De Engelse kranten betrekken inmiddels ook de andere spelers van Oranje erbij.

En dus men aanvoerder Virgil van Dijk naar diens mening over Gakpo. Van Dijk vindt zijn ploeggenoot klaar voor de volgende stap richting de absolute top. Van Dijk blijkt niet echt te geloven in een transfer naar Manchester United.

‘Met alle respect, maar zitten Man Utd en Real Madrid op dit moment op hetzelfde niveau?’, vroeg de verdediger zich na afloop af in gesprek met The Athletic. ‘Ik denk dat hij zeker klaar is voor de volgende stap. Ik denk ook dat het kan gebeuren. De tijd zal het leren wat er in de winter of in de zomer gaat gebeuren. Cody is een geweldige jongen. Hij werkt hard, is erg getalenteerd en er zit zeker nog meer in bij hem. We zijn blij dat hij het zo goed doet bij ons”, aldus Virgil van Dijk.


Vorig artikel‘Blind was in het begin de zwakste, maar hij herstelde zich aardig’
Volgend artikelDenzelf Dumfries wereldwijd bewierookt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in