Home Nieuws Vinícius fan José Mourinho richt pijlen op Memphis Depay, El Nacional meldt...

Vinícius fan José Mourinho richt pijlen op Memphis Depay, El Nacional meldt interesse AS Roma in Memphis

2179
0

AS Roma trainer Jose Mourinho is al jaren een groot fan van Memphis Depay.

De Portugese coach houdt van excentrieke spelers die het verschil kunnen maken en in die categorie schaart Mourinho Memphis Depay. De Portugese coach kwam recent al in het nieuws door zijn innige vriendschap met Carlos Vinícius. De Braziliaanse PSV spits en de Portugese coach onderhouden al enkele jaren een vriendschappelijke band wat resulteert in dagelijks contact.


Deze week komt Mourinho in het nieuws rond interesse in Memphis Depay. Althans, dat meldt het Spaanse medium El nacional. De toekomst van Memphis Depay ligt mogelijk buiten Barcelona omdat de verwachtingen rond memphis in Catalonie niet helemaal waargemaakt lijken te kunnen worden. Dat zou weer buitenlandse interesse aanwakkeren.

El Nacional linkt Memphis aan een transfer naar het Italiaanse AS Roma van Mourinho. Het medium meldt dat trainer Xavi Hernández graag nieuwe spelers zou willen aantrekken en een verkoop van Memphis zou daarbij kunnen helpen. AS Roma wil naar verluidt namelijk maar liefst veertig miljoen betalen voor de spelmaker. Dit seizoen is hij een vaste waarde.