Home Nieuws Vinícius baalt van vertrek ‘topcoach’ Schmidt: ‘Bij PSV zijn we meer dan...

Vinícius baalt van vertrek ‘topcoach’ Schmidt: ‘Bij PSV zijn we meer dan collega’s’

663
0

Carlos Vinícius geniet volop bij PSV en is dankbaar dat hij onderdeel van een speciaal team mag zijn.

De Braziliaan ziet wel op tegen het vertrek van Roger Schmidt. De spits mag dan wel geen basisspeler zijn maar is erg onder de indruk van de Duitse coach. De pinchitter vindt het dan ook jammer dat Roger Schmidt bezig is aan zijn laatste maanden in Eindhoven. Volgens de Braziliaan is Schmidt ‘in alles top’.

“Roger Schmidt? Hij is in alles top”, zegt Vinícius in een groot interview met het Eindhovens Dagblad. “Tactisch, technisch en ook als mens kan ik me nauwelijks een betere trainer wensen. Hij is buitengewoon begaan met zijn spelers en kan wedstrijden lezen. Ja, PSV heeft echt een topcoach.”

Een basisplaats heeft de gehuurde spits niet en dat lijkt er voorlopig ook niet in te zitten. Eran Zahavi presteert naar behoren en krijgt dus de voorkeur van Schmidt. Vinícius heeft er begrip en respect voor blijkt uit zijn woorden tegenover het Eindhovens Dagblad.

“Elke minuut speeltijd moet je omarmen. Als je dat niet doet, kun je nooit het beste uit jezelf halen”, verklaart hij. “En in de andere minuten steun je je team. We zijn namelijk meer dan collega’s bij PSV, zeker de Zuid-Amerikaanse spelers. Een aantal van ons is vrijwel altijd samen, ook buiten het veld”, zegt de Braziliaan over de teamspirit bij PSV.


Vorig artikelMeerdere Braziliaanse media én het Eindhovens Dagblad bevestigen interesse PSV in Pereira
Volgend artikelWint PSV in Enschede in één na laatste lastige duel? Profiteer van boost met 30(!) keer je inzet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in