Home Nieuws Vijf spitsen in beeld voor seizoen 2019-2020

Vijf spitsen in beeld voor seizoen 2019-2020

247
0

Maar liefst vijf potentiële eerste spitsen heeft PSV in beeld voor het nieuwe seizoen. Ee vanuitgaande dat Luuk de Jong in Eindhoven zou blijven.

Donyell Malen dient zich namelijk momenteel ook aan als optie voor de spitspositie. De twintigjarige aanvaller is de volgende in de rij potentiële eerste spitsen aangezien ook Sam Lammers volgend seizoen aansluit. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Malen speelde de laatste jaren voornamelijk aan de zijkant, maar is bij Ajax opgeleid als centrumspits. “Donyell kan op alle drie de posities voorin uit de voeten. Dat doet hij goed en hij heeft gevoel voor diepte. Donyell kan daarnaast een bal vasthouden en is supersnel.”

Malen speelde de voorbije duels als diepe spits doordat Luuk de Jong een linie is gezakt. Echt een succes kan het niet worden genoemd ondanks dat het winst opleverde. Eerder haalde van Bommel in de Kuip en op Wembley dezelfde truc uit en dat was bepaald geen succes.

Ook de thuiswedstrijd tegen de Graafschap diende als wedstrijd voor het zogenaamde ‘Luuk de Jong op 10 project’. Notabene in een wedstrijd waar gescoord moest worden, zakte de Jing veelal uit met een moeizaam gewonnen wedstrijd tot gevolg.

Het is de vraag wat Van Bommel komend seizoen van plan is. PSV wil Lammers laten terugkeren vanuit Heerenveen en beschikt ook nog over Maximiliano Romero en Joël Piroe, die net een nieuw contract tekende. Mogelijk vertrekt Luuk de Jong nog deze zomer.

‘Blijft de veelvraat, die nog geen seconde in de Eredivisie miste, dan is het perspectief voor een aantal eerder genoemde spelers beperkt. Dat laatste zal bij PSV niet opwegen tegen de kwaliteiten die De Jong inbrengt’, schrijft de regionale krant.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here