Home Nieuws Viergever wil doelsaldo verbeteren: ‘Iedereen heeft er vertrouwen in bij ons’

Viergever wil doelsaldo verbeteren: ‘Iedereen heeft er vertrouwen in bij ons’

58
0

Diverse media duiden het aan als zijnde dat er bij PSV onvoldoende bewustwording is van het feit dat de landstitel vrijwel uit beeld is.

Dat gevoel leeft totaal niet bij de directie van de club en ook niet in de gemotiveerde spelersgroep. Toon Gerbrands zei namens de directie vrijdagmiddag al dat er veel vertrouwen en geloof in een nieuwe titel is. ‘Ik zie het wel goed komen’, zei Gerbrands in gesprek met Omroep Brabant.

Mook Nick Viergever is nog vol vertrouwen en denkt dat PSV in staat is om het verschil in doelsaldo met Ajax goed te maken.

“We moeten geen gekke dingen doen maar vasthouden aan onze manier van spelen”, zegt Viergever in gesprek met Telesport. “We hebben al laten zien dat we daarmee ook uitslagen van 6-0 kunnen neerzetten. We staan tweede met hetzelfde puntentotaal. Waarom zouden we dan al afgeschreven zijn? We moeten ons niet gek laten maken.”

“Ajax is volgens mij altijd de favoriet voor het kampioenschap geweest. Voor dit seizoen voorspelde bijna iedereen dat de titel naar Ajax zou gaan. Maar wij hebben het gewoon heel goed gedaan en doen het nog steeds goed. We staan in punten gelijk en er zijn nog vijf wedstrijden te gaan. Wij moeten ons ding blijven doen en ons niks aantrekken van wat iedereen roept en schrijft.”


Vorig artikelGemiddeld 3,65 doelpunten tegen De Graafschap
Volgend artikelRamselaar wil niet verhuurd worden en uit nogmaals vertrekwens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in