Home Nieuws Viergever openhartig over aanpak van Bommel in de rust

Viergever openhartig over aanpak van Bommel in de rust

57
0

Mark van Bommel was zondagmiddag niet te spreken over de eerste helft van zijn elftal tegen De Graafschap. Van Bommel was furieus maar besloot echter om niet uit zijn dak te gaan in de kleedkamer.

Na afloop kreeg een openhartige Nick Viergever vragen over de eerste en tweede helft en de rol van de coach daar in. Viergever kreeg vragen over de uitspraken en aanpak van Mark van Bommel in de rust van de wedstrijd. Viergever was niet te beroerd. “De trainer zei: ik kan nu heel boos worden. Of ik kan jullie proberen te helpen”, vertelde de centrale verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van Bommel zag een tirade in de kleedkamer niet zitten en koos voor de tweede mogelijkheid. “Als je boos wordt, ga je loze kreten roepen. Dat wordt het al gauw van: harder werken, de beuk erin, meer doelpunten maken“, aldus de PSV-trainer, die besloot om Donyell Malen in te laten vallen voor Mohammed Ihattaren. “Het gaat erom dat je kijkt of je iets kunt veranderen met een wissel, of een omzetting. Dáár ben je trainer voor.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here