Home Nieuws Viergever heeft hoge verwachtingen van Roger Schmidt: ‘Ik kijk er naar uit’

Viergever heeft hoge verwachtingen van Roger Schmidt: ‘Ik kijk er naar uit’

707
0

Ook voor Nick Viergever zijn het bijzondere als even rustige weken.

Weken die hem thuis houden maar ook voldoende stof geven tot een vooruitblik naar volgend seizoen. Viergever heeft hoge verwachtingen van Roger Schmidt en kijkt uit naar een samenwerking.


Viergever weet inmiddels waar de Duitser voor staat. “Het was lang afwachten en speculeren wie het zou worden. Van wat ik heb gezien van de nieuwe trainer is het heel positief”, zegt Viergever bij PSV TV. “Hij heeft een heel duidelijk plan, speelt aanvallend en met volle druk vooruit. Als dat gaat werken heeft iedereen daar plezier van, denk ik. Ik kijk er heel erg naar uit.”

De competitie ligt momenteel stil en dat zorgt voor een andere weekindeling. “Het is een moeilijke kwestie. De gezondheid staat voorop. Ik vind het een gek beeld als wij weer gaan voetballen terwijl de maatschappij stil blijft liggen.”

“Als voetballer heb je een voorbeeldfunctie. Als wij wel fysiek contact hebben en er in het dagelijks leven nog beperkingen zijn vind ik dat vreemd. Maar het is afwachten of de regels aangescherpt gaan worden of juist niet.”

“Je hebt opeens een heel ander leven. Je bent veel thuis en doet dingen die je normaal gesproken niet doet met het gezin. De spanning naar de wedstrijden toe is waar je het voor doet als voetballer.”


Facebook Comments