Home Nieuws VIDEO: Zware blessure voor Jeroen Zoet

VIDEO: Zware blessure voor Jeroen Zoet

3101
0

Het zit Jeroen Zoet niet bepaald mee in Italie. Zijn avontuur bij Spezia is periode vol tegenslagen.

Jeroen Zoet heeft namelijk opnieuw met fikse tegenslag te maken gekregen bij Spezia. De doelman moest met het op een oog zware blessure woensdagmiddag al vroegtijdig het veld verlaten in het duel met Atalanta Bergamo. De blessure voor Zoet is een nieuwe tegenvaller in zijn Italiaanse jaren.

Voor Zoet ging het tijdens het duel mis in een duel om de bal met Atalanta-aanvaller Duvan Zapata. Zoet ging naar de grond, maar werd daarbij ook geraakt door de aanvaller en had vervolgens zichtbaar veel pijn. De doelman gaf al snel aan dat hij niet meer verder kon en gewisseld moest worden. De pas twintigjarige Petar Zovko kwam vervolgens als invaller binnen de lijnen.

De blessure die Zoet opliep is een nieuwe tegenvaller voor de doelman, al is het nog afwachten wat de definitieve schade is. De doelman stond eerder ook al eens lang aan de kant wegens een liesblessure en raakte daardoor zijn basisplaats kwijt. Die basisplaats heeft de doelman inmiddels weer terug door een blessure van zijn concurrent, maar een nieuwe langdurige blessure komt uiteraard niet gelegen. Zoet heeft bij Spezia nog een contract tot medio 2024.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1610635523072364545?s=20&t=HmbVi8i-rmMCt16Cb9zthg


Vorig artikelTransfer Donyell Malen naar PSV onbespreekbaar voor Dortmund
Volgend artikelLiet Davy Pröpper PSV in de steek? Pröpper speelt inmiddels ook weer wedstrijden voor Vitesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in