Home Nieuws VIDEO | Ryan Flamingo stelt zichzelf voor: ‘Droom om voor de beste...

VIDEO | Ryan Flamingo stelt zichzelf voor: ‘Droom om voor de beste club van Nederland te spelen’

1288
0

Natuurlijk zijn alle partijen meer dan blij en tevreden met de overstap van FC Utrecht naar PSV.

PSV en de club uit de Domstad wisten een heuse miljoenentransfer af te ronden. Een transfer die PSV bovendien miljoenen euro’s gaat kosten. De hoofdrolspeler is als vanzelfsprekend maar wat blij met zijn overstap naar PSV.

De transfer, die afgelopen weekend al lekte via foto’s en een video, is maandagochtend bevestigd door PSV. Uiteraard doet de club geen mededelingen over de transfersom. Flamingo tekende een contract tot de zomer van 2029 en is dus de komende vijf seizoenen speler van PSV. Rugnummer 6 kreeg Flamingo toebedeeld.

“Ryan is een veelzijdige voetballer die past binnen onze speelstijl. Zijn duelkracht en drang om naar voren te voetballen maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie”, zegt directeur voetbalzaken Earnest Stewart in gesprek met PSV.nl. “Ik ben tevreden dat we hem zo vroeg in de voorbereiding hebben kunnen vastleggen.”

Zoals verwacht ik Ryan Flamingo erg blij met de stap naar PSV. “Vroeger liep ik hier al stage en maakte ik De Herdgang mee. Het was voor mij altijd al een droom om voor de beste club van Nederland te spelen. Ik wil de lat nog hoger leggen, alles geven met het team en daar 100% voor werken. Het zou prachtig zijn als we weer kampioen kunnen worden. Ik wil zoveel mogelijk bereiken bij PSV.”

In onderstaande video komt Couhaib Driouech aan het woord over zijn transfer naar PSV.


Vorig artikelMiljoenentransfer Ryan Flamingo afgerond | PSV maakt tongen PSV-fans los met transfersom van bijna 10 miljoen euro
Volgend artikelIbrahim Afellay komt woorden tekort over voormalig PSV’er: ‘Hét boegbeeld van Oranje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in