Home Nieuws VIDEO | Ruben van Bommel scoort op de Herdgang tegen PSV, Mark...

VIDEO | Ruben van Bommel scoort op de Herdgang tegen PSV, Mark reageert onbewogen

579
0

Ruben van Bommel is tegenwoordig vaak in het nieuws te vinden en dat heeft alles van doen met zijn stormachtige ontwikkeling.

Maandagavond stond op de Herdgang het duel tussen Jong PSV en MVV op de agenda. De MVV’er rondde, onder toeziend oog van vader Mark van Bommel en opa Bert van Marwijk, prachtig af. Op hoge snelheid maakte van Bommel een prachtige schijnbeweging die de defensie van Jong PSV inclusief de keeper, te machtig bleek. Mark van Bommel zag het geheel rustig aan maar de lach van de rest van de familie bleef niet onopgemerkt.

Opa Bert van Marwijk stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. De voormalig bondscoach lachte en klapte om de prachtige treffer van zijn kleinzoon. Na afloop werd Ruben van Bommel gevraagd naar de reactie van zijn vader. “Ik weet het ook niet. Misschien omdat-ie tussen de PSV’ers in zit. Ik weet het niet, ik zal het hem dadelijk even vragen”, vertelde Ruben van Bommel lachend voor de camera van ESPN.

“Ik zag die verdediger van Jong PSV zo hard sprinten en voor het blok gaan dat ik dacht: ’Als ik nu even inhoud, dan loopt hij zo door en dan sta ik 1-op-1 met de keeper”, zei hij over zijn mooie schijnbeweging.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1650588584834138112?s=20


Vorig artikelZaakwaarnemer Xavi Simons spreekt: ‘De vraag is niet wat PSV gaat doen, maar wat wij gaan doen’
Volgend artikelDoet PSV er verstandig aan ervaren en in Amsterdam ontevreden Gerald Vanenburg te benaderen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in