Home Nieuws VIDEO | Ook positieve support in Lens

VIDEO | Ook positieve support in Lens

343
0

PSV speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk op bezoek bij het Franse RC Lens.

Voor het duel, tijdens het duel en zelfs ook na afloop van het duel tegen de club uit Noord-Frankrijk ging het er zo nu en dan stevig aan toe tussen groepjes fans van Lens en PSV.

Franse en zelfs Belgische media wisten daags na de wedstrijd veel aandacht te besteden aan de rellen. Of het PSV een straf gaat opleveren zullen we de komende dagen dan wel weken gaan merken. Feit is dat de UEFA streng meekijkt met PSV en de gedragingen van de fans.

Toch willen we ook graag de positieve support onder de aandacht brengen. Want ook de positieve supporters verdienen de aandacht. Eerder ging een filmpje van een jonge Lens-fan die een PSV-sjaal kreeg van een PSV-fan al viraal.

Maar er was meer positieve support. Het uitverkochte uitvak liet namelijk flink van zich horen in het Stade Bollaert-Delelis. Liederen als ‘Succes is niet alles in het leven’ en ‘Waar jij gaat daar ga ik met je mee’ werden luidkeels door de supporters meegezongen en ook de 0-1 van Johan Bakayoko zorgde voor de nodige ontlading bij de meegereisde supporters. In onderstaande video de beelden van onvoorwaardelijke PSV support.


Vorig artikelPeter Bosz stuurt Isaac Babadi naar Jong PSV, contractsituatie staat los van beslissing
Volgend artikelOntslagen Steijn wilde vier PSV’ers naar Ajax halen: ‘Geen 17e gestaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in