Home Nieuws VIDEO: Hoe de transfer van Gakpo op de Herdgang verwerkt werd

VIDEO: Hoe de transfer van Gakpo op de Herdgang verwerkt werd

1015
0

Ruud van Nistelrooij is nog maar nauwelijks bekomen van de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool.

De trainer geeft toe dat hij het als een klap ervaren heeft. PSV hield weliswaar tientallen miljoenen over aan de transactie met Liverpool, maar sportief is het een grote aderlating, benadrukt de trainer op het persmoment voorafgaande aan PSV – Sparta in het Philips Stadion.

“Dat we Cody verloren was natuurlijk een klap voor ons als staf, voor de spelersgroep, voor eigenlijk heel de club en ook de supporters”, verklaart Van Nistelrooij tijdens de persconferentie richting de hervatting van de Eredivisie tegen Sparta.

De realiteit was ook dat Cody Gakpo voor PSV onhoudbaar is geworden, wist ook Van Nistelrooij maar alsnog laat het vertrek van de sterspeler en reserveaanvoerder flinke sporen na. “Je topspeler vertrekt en natuurlijk gunnen we het hem. Gezien de situatie waar PSV in verkeerde wisten we dat het niet tegen te houden was. Ook de speler zelf was niet meer tegen te houden”, benadrukt van Nistelrooij.

En dus dient de blik naar voren te worden gericht. Van Nistelrooij heeft het inmiddels geaccepteerd en legt zich dan ook gedwongen neer bij het vertrek. “Het was niet mogelijk hem te behouden maar dat hebben we wel met z’n allen moeten verwerken. Dat is duidelijk”, aldus Ruud van Nistelrooij.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1611295673080504326?s=20&t=kZAwdFNUhTzIBgbzEKfqAg


Vorig artikelVan Nistelrooij geeft toe: ‘De transfer van Cody Gakpo was een klap voor ons’
Volgend artikelVertrek Gakpo: ‘Zonder Gullit steeg een collectief ijzersterk PSV boven zichzelf uit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in