Home Nieuws VIDEO | De kwaliteiten van transfertarget nummer één Miles Robinson

VIDEO | De kwaliteiten van transfertarget nummer één Miles Robinson

2408
0

Earnie Stewart ziet een nieuw transferwindow naderen en daarmee lijkt de komst van de Amerikaanse centrale verdediger Miles Robinson weer iets dichterbij te komen.

PSV zou namelijk nog altijd inzetten op de komst van de transfervrije Amerikaan Miles Robinson. De verdediger uit de Verenigde Staten zou in de winterstop gerealiseerd moeten gaan worden, wisten De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad eerder te melden. Berichtgevingen die vorige week herhaald werden. We kunnen gerust concluderen dat Miles Robinson transfertarget nummer één is voor Earnie Stewart.

De verdediger uit de Verenigde Staten staat er goed op bij de scouting van PSV. Lel daarbij dat de aanwinst Amel Bella-Kotchap zeker tot aan de winterstop is uitgeschakeld na zijn operatie van afgelopen vrijdag en de mogelijke komst van Robinson valt te verklaren.

De snelle en sterke verdediger lijkt tactisch sterk in de één tegen één duels te zijn en weet steeds op de juiste moment in te grijpen. De snelle verdediger is ook in staat met ruimte in de rug te spelen omwille van zijn niet geringe snelheid en kopkracht.

Tekst gaat verder onder de foto

Aanvallers bespelen met stevig verdedigingsspel en verloren en weggegeven ruimte weer goedmaken door op het juiste moment zijn verdedigende actie in te zetten, behoort tot zijn kwaliteiten. In onderstaande video komen de kwaliteiten van de Amerikaan duidelijk tot uiting.


Vorig artikelBarça-fans blijven Luuk de Jong eren: ‘Everyone cried when he left’
Volgend artikelKan Steven Bergwijn ooit nog voor PSV spelen? ‘Ajax wil Bergwijn in de winterstop wegdoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in