Home Nieuws VIDEO | De grootste teleurstelling uit de carrière van Donyell Malen, die...

VIDEO | De grootste teleurstelling uit de carrière van Donyell Malen, die zeer aangeslagen stadion verliet

1193
0

De beelden vanuit Dortmund zijn indrukwekkend te noemen. Niet alleen na de wedstrijd viel er veel emotie waar te nemen in en rond het stadion van de Borussen maar ook vooraf.

Dormund kleurde letterlijk en figuurlijk geel op de laatste speeldag van de Bundesliga, waar FC Bayern uiteindelijk op doelsaldo de titel wist te veroveren. Niet meer verwacht maar toch gerealiseerd, is het verhaal van FC Bayern geworden.

Voor Donyell Malen betekende het weggeven van de Duitse titel een enorme deceptie. AD journalist en tevens PSV watcher voor AD Sportwereld, toog zaterdag naar Dortmund en zag na afloop een totaal verslagen Donyell Malen, die repte over de grootste teleurstelling van zijn gelukkig nog jonge carriere.

Na afloop bleef de selectie van Dortmund lang op het veld staan om het verdriet van de fans te ervaren maar ook zelf de enorme teleurstelling te kunnen verwerken. Malen probeerde zich op te richten maar stapte na afloop toch zeer aangeslagen het stadion uit.

Onderstaande video toont de wedstrijdbeelden van de knotsgekke slotdag van de Bundesliga. De kansen op de titel waren er zeker maar vrijwel alle spelers, inclusief Donyell Malen die gewisseld werd, haalden het gebruikelijk niveau niet. Haller miste nog een strafschop.


Vorig artikelNummer drie Ajax zet in op komst Fábio Silva
Volgend artikelNOS onthult mogelijk ‘opgezet plan’ tegen zaakwaarnemer Veerman, die ook bedreigingen ontvangt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in