Home Nieuws VI wijst naar ‘rare situatie’ rond Gakpo en PSV door uitspraak Ruud...

VI wijst naar ‘rare situatie’ rond Gakpo en PSV door uitspraak Ruud van Nistelrooij

9479
0

Weekblad Voetbal International houdt de verrichtingen rondom Cody Gakpo net als ieder ander medium en net als de achterban van de club, nauwlettend in de gaten.

Gaat Gakpo deze winter vertrekken uit Eindhoven of laat PSV het simpelweg niet zover komen? Op de redactie van Voetbal International zijn er diverse gedachtegangen en meningen over de situatie rond Gakpo. Een hoofdredacteur, Pieter Zwart genaamd, bekend om de soms eindeloze analyses die geregeld best hout snijden, vindt dat er een rare situatie ontstaan is rond Gakpo en zijn status als gewilde speler. Zwart wijst daarbij naar de uitspraak van Ruud van Nistelrooij, die ‘gewoon’ uitspreekt dat een winterse transfer niet meer kan worden uitgesloten. Zwart ziet dit anders.

“Het is natuurlijk een hele rare situatie rondom Cody Gakpo”, legt Pieter Zwart uit in weekblad Voetbal International. “Dat de trainer van PSV nu eigenlijk al een voorzetje geeft dat ze er een beetje vanuit gaan dat hij weggaat. Gezien de financiële situatie bij PSV weet de hele wereld dat ze dit boekjaar nog een verkoop moet realiseren. Daarvoor is Gakpo natuurlijk de geijkte kandidaat. Helemaal na de groepsfase waarin hij drie doelpunten heeft gemaakt. Er zullen clubs interesse in hem hebben. Dat spel gaat nu loskomen”, stelt Zwart vast.

De hoofdredacteur en analist gaat verder: “Ze willen serieus geld voor hem hebben”, ziet Zwart kijkend naar de markt. “Nu is de vraag welke club hem gaat pakken. Er is best wel een grote lijst met clubs die interesse heeft. Voor PSV zou het allermooiste scenario zijn als er een club komt die zegt: We hebben hem nu misschien niet direct nodig. We leggen nu dat bedrag neer en we willen hem in de zomer. Dat zou voor PSV het droomscenario zijn”, aldus Pieter Zwart.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here