Home Nieuws VI weet het zeker: Veerman gaat starten naast Gutiérrez, ook voor Mvogo...

VI weet het zeker: Veerman gaat starten naast Gutiérrez, ook voor Mvogo lonkt een basisplaats

3731
0

PSV wacht zondagmiddag om half 3 de uitbeurt in Groningen.

De ploeg van Roger Schmidt kende een onrustige voorbereiding op de eerste wedstrijd na de winterstop. PSV lijkt desalniettemin toch klaar voor de eerste wedstrijd na de winterstop in en tegen Groningen.

Wel zijn er de nodige afwezigen door blessures en Corona. Zondagmiddag zou tevens kunnen gaan uitwijzen welke vier spelers te kampen hebben gehad met Corona afgelopen twee weken. De selectie en basisopstelling kunnen wat dat betreft het nodige duidelijk maken.

André Ramalho, Noni Madueke en Eran Zahavi zullen zeker niet spelen maar nieuwkomer Joey Veerman daarentegen wel. Veerman zou nog niet geheel fit zijn zei Schmidt vrijdagmiddag maar dat kan ook een uitspraak zijn geweest om FC Groningen op het verkeerde been te zetten.

Vanaf de Herdgang laat Voetbal International verslaggever en PSV watcher Marco Timmer weten vrijwel zeker te weten dat Joey Veerman gaat starten in Groningen. De nieuwkomer uit Volendam zou naast Erick Gutiérrez het middenveld moeten gaan vormen, wat zou betekenen dat Marco van Ginkel opnieuw reserve zou zijn.

Tot slot nog een opmerkelijke conclusie over de positie onder de lat. Volgens Marco Timmer is het niet gezegd dat Joël Drommel na de winterstop zomaar zijn positie onder de lat weet te behouden. Volgens het weekblad bestaat er de kans dat Yvon Mvogo in Groningen het doel gaat verdedigen. Een dergelijke beslissing kan ook samenvallen met de fitheid van Joël Drommel en een mogelijke eerder Corona besmetting.

Er zou vrijdagmiddag geen duidelijkheid zijn gegeven door Schmidt wat betreft de positie van Joël Drommel. Wel gaf Schmidt aan dat er veel spelers pas twee dagen in training waren. Zondagmiddag rond 13u weten we meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here