Home Nieuws VI: Saibari uit en thuis de beste man, blunders van Benítez en...

VI: Saibari uit en thuis de beste man, blunders van Benítez en Ramalho kosten miljoenen euro’s

1900
0

Dankzij de fouten van een Argentijn en een Braziliaan mist PSV de Champions League. Althans, dat is de mening van de analisten van Voetbal International.

Daags na de uitschakeling kregen Walter Benítez en André Ramalho er flink van langs van menig analist. Zo ook in de studio van Voetbal International. Volgens VI kosten de fouten van Walter Benitez en André Ramalho PSV de Champions League en dus vele miljoenen aan inkomsten. Of het zo zwart-wit gesteld kan worden blijft de vraag. De pijlen kunnen ook worden gericht op de directie. Is het wel realistisch om te veronderstellen dat je met nog geen 10 miljoen euro aan investeringen de groepsfase van de Champions League kunt behalen?

De heren analisten van Voetbal International zijn er nog niet over uit wie nu de grootste fout gemaakt heeft: Walter Benítez en André Ramalho? Wel is men bij Voetbal International van mening dat Cody Gakpo opnieuw niet thuisgaf en dat Ismael Saibari zowel in Glasgow als in Eindhoven de beste man aan PSV zijde was.

Analist WIm Kieft stelde vast dat PSV terecht werd uitgeschakeld door Rangers. “Je mag terecht constateren dat PSV niet op het kampioenenbal thuishoort. Rangers was gewoon veel beter, durfde te voetballen met flair, met lef, nam het initiatief en won terecht. Die blunder van Walter Benítez en André Ramalho kondigde zich aan. Benítez moet de bal daar niet in de voeten schuiven van Ramalho. Die stond op zijn beurt gewoon te slapen. Verder mag je toch verwachten dat Ramalho zich dusdanig heeft georiënteerd op zijn positie dat hij exact weet waar iedereen staat? Nee, hij heeft geen ogen in zijn rug. Dat is ook niet nodig. Krol, Franco Baresi en Ronald Koeman hadden evenmin ogen in hun rug, maar zij anticipeerden altijd dusdanig op iedere mogelijke situatie dat het hun nooit is overkomen”, aldus een kritische Wim Kieft.


Vorig artikelWim Kieft overdrijft, analist haalt hard uit naar Joey Veerman: ‘Zelfbenoemde Toni Kroos’
Volgend artikelEngelse kranten roepen om komst Martin Keown bij Arsenal – PSV, clash met van Nistelrooij breed uitgemeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in