Home Nieuws VI richt pijlen op Ajax – PSV en daarmee op Gakpo en...

VI richt pijlen op Ajax – PSV en daarmee op Gakpo en Maduke: ‘PSV gaat het in Amsterdam beter doen dan Dortmund’

882
0

De Eredivisietopper tussen Ajax en PSV is aanstaande en dat betekent aftellen naar zondag 16.45u.

PSV kan een goede slag slaan in de race om de landstitel. Het elftal van Roger Schmidt zit de Amsterdammers op de hielen en dus moet er gewonnen worden om de eerste plek op de ranglijst over te nemen. PSV heeft genoeg wapens om Ajax in eigen huis pijn te doen.


Clubwatcher Marco Timmer richt namens Voetbal International zijn pijlen op de aanvallende kwaliteiten van de ploeg van Schmidt. Dan kom je als vanzelf uit bij Noni Madueke en Cody Gakpo. De twee rasaanvallers kunnen in topwedstrijden meer dan het beste uit zichzelf halen en dus is het reikhalzend uitkijken naar het aanvallende spel van Gakpo en Madueke.

Hoewel PSV eerst nog AS Monaco wacht, wordt er ook in de media al vooruitgekeken naar de topper in Amsterdam. Het vertrouwen aan PSV zijde is groot. In de Skiete Willy Podcast van Voetbal International werd er alvast vooruit gekeken naar de onderlinge topper tussen de nummers een en twee van de Eredivisie.

‘Ik denk dat PSV het beter gaat doen dan Dortmund’, zegt clubwatcher Marco Timmer tegen oud-PSV’er Björn van der Doelen in de succesvolle Podcast.

‘PSV heeft snelle jongens voorin en je hebt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal gezien wat Noni Madueke en Cody Gakpo dan kunnen. Als Ajax net zoveel ruimte weg gaat geven achter de laatste linie, dan gaat PSV daar zeker met flinke speldenprikken doorheen komen’, zegt Timmer.