Home Nieuws VI-redacteur draaft door en wijst naar AZ: ‘Ik wil geen paniek veroorzaken...

VI-redacteur draaft door en wijst naar AZ: ‘Ik wil geen paniek veroorzaken in Eindhoven, maar…’

5112
0

Verschillende media verwachten dat PSV een heet avondje Woudesteijn te wachten staat almede een hete clash tegen AZ in het Philips Stadion.

Echter blijkt het gros van voetbalminnend Nederland inclusief de nodige media zich weinig tot geen zorgen te maken over de komende wedstrijden die de ploeg van Peter Bosz op de agenda heeft staan. Dat geldt dus niet voor Voetbal International-redacteur Süleyman Öztürk, die zijn fantasie stevig op hol liet slaan en doordraaft in zijn voorspellingen dan wel verwachtingen van de wedstrijden Excelsior – PSV en PSV – AZ. Heeft Süleyman Öztürk de overige 26 Eredivisiewedstrijden van PSV niet gezien dit seizoen, is een gerechtvaardigde vraag geworden na de analyse van Süleyman Öztürk.

Een ‘once in a lifetime nederlaag’ van PSV op bezoek in Nijmegen laat een redacteur van Voetbal International dus enigszins doordraven, blijkt uit een video-item van Voetbal International. De redactie van Voetbal International blikte terug op de wedstrijd tussen beide clubs in Alkmaar eerder dit seizoen en waagt zich voorzichtig aan enkele voorspellingen voor de komende twee wedstrijden die PSV op de agenda heeft staan.

‘Er komt weer een nieuwe wedstrijd tussen AZ en PSV en AZ speelt natuurlijk wel veel beter voetbal. Je ziet daar nu dingen gebeuren waarbij je denkt, dat is echt de hand van de trainer. Ik kijk naar detailniveau en tactiek en dan zie ik veranderingen bij AZ. Dan denk ik goh. Ik wil dit AZ weleens zien tegen PSV en wil ik PSV ook weleens zien tegen dit AZ’, zegt Süleyman Öztürk over de aanstaande wedstrijd in het Philips Stadion.

De redacteur gaat vervolgens rekenen en ziet PSV niet zomaar winnen op bezoek bij Excelsior. ‘Ik wil geen paniek veroorzaken in Eindhoven, maar…Dan zou het verschil na een gelijkspel tegen Excelsior zomaar vijf punten kunnen zijn en als PSV dan thuis verliest van AZ is het verschil nog maar twee punten.

Uiteindelijk wijst men op de burelen van Voetbal International ook naar de komende wedstrijden van Feyenoord. ‘Feyenoord moet nog wel de wedstrijden winnen maar het kan volgende week toch ineens weer heel spannend zijn’, aldus Ozturk die hoopt op dit scenario.


Vorig artikelPOLL | De uitspraken van Peter Bosz na NEC – PSV over ‘hautain’ en ‘arrogant’
Volgend artikelPSV in gesprek met FC Groningen over transfer Jason van Duiven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in