Home Nieuws VI: PSV heeft geld te besteden, Achmedhodzic in beeld als versterking

VI: PSV heeft geld te besteden, Achmedhodzic in beeld als versterking

11166
0

PSV wordt in verband gebracht met het Bosnische toptalent Anel Achmedhodzic.

Of de interesse daadwerkelijk serieus is valt nog te bezien maar feit is wel dat de verdediger in binnen- en buitenland aan PSV gelinkt wordt. Ruim een jaar geleden bestond er ook al belangstelling uit Eindhoven en dat lijkt nu wat concretere vormen aan te nemen.

Ook Voetbal International maakt melding van de interesse voor de ploeggenoot van Ola Toivonen. Het weekblad analyseert deze week de staat van het huidige PSV en maakt daarbij melding van de mogelijkheden die er op de transfermarkt liggen voor de club. En ja, er is geld in kas en dus kan PSV de transfermarkt op. Hoe dat er komende weken uit zal gaan zien is aan John de Jong maar dat er iets staat te gebeuren is inmiddels wel duidelijk.

Het weekblad schreef afgelopen dagen al over de interesse voor Bazoer en Doekhi maar wellicht kijkt de club over de grenzen in Malmö. VI Pro schrijft: ‘Natuurlijk speurt PSV met het netwerk van zowel John de Jong als dat van Schmidt ook over de grenzen naar eventuele versterkingen. De belangen zijn helder en PSV heeft na de verkoop van onder anderen Donyell Malen, Denzel Dumfries, Pablo Rosario en Mohamed Ihattaren nog geld te besteden”, stelt Voetbal International vast.

Ook wist de club zich dit transferwindow te verrijken met de nodige miljoenen uit het eerder aangekondigde fonds. Er zou een bedrag van ruim 30 miljoen uit het investeringsfonds vrijgekomen zijn. Voetbal International herinnert de lezers aan de al geïncasseerde transfersommen van de afgelopen zomer verkochte spelers.

“Deze verkopen leverden PSV ongeveer vijftig miljoen euro op, terwijl het afgelopen zomer voor slechts zes miljoen investeerde. Na het aantrekken van Veerman voor ongeveer zes miljoen euro kan PSV zeker nog iets doen op de transfermarkt”, aldus VI.

“Een speler die eerder hoog op de scoutinglijstjes in Eindhoven stond, is Anel Achmedhodzic. De 22-jarige Bosnische international van Malmö FF is een rechtsbenige centrale verdediger die eerder vanwege het forse prijskaartje onhaalbaar leek. Nu zijn contract volgend jaar afloopt, lijkt dat geen onoverkomelijk obstakel meer, al zijn er genoeg andere internationale clubs geïnteresseerd in Achmedhodzic”, aldus Voetbal International.


Facebook Comments Box