Home Nieuws VI: Keihard trainen en Malen – Madueke toekomstig spitsenduo

VI: Keihard trainen en Malen – Madueke toekomstig spitsenduo

2065
0

Het Duitse Marienfeld is de standplaats van het nieuwe PSV en de nieuwe trainer Roger Schmidt.

En er wordt zeer hard getraind, klinkt het in Voetbal International. Roger Schmidt laat de hitte niet voor wat hij is en gooit de zweep erover bij de spelersgroep.


Eerder werd er al melding gemaakt van weinig rust tussen de oefeningen met spelers die de fiets op mogen klimmen na wisselingen tijdens spel- en partijvormen.

Voetbal International-verslaggever Stef de Bont maakt melding van hard trainen onder temperaturen van 38 graden.

“Er wordt kei- en keihard getraind onder de nieuwe Duitse trainer”, zegt De Bont op de website van VI. “Hij wil pressingvoetbal spelen en verwacht het uiterste van de spelers. Dat valt wel op, dat er echt heel hard wordt getraind. De spelers vinden de fysiektrainer nog aardig, maar ik vraag mij af hoe lang nog. De inspanning is flink. Ik begreep dat er onder Mark van Bommel hard werd getraind, maar dit is een categorie verder. Er wordt Duits getraind.”

De Bont komt met een opvallende analyse over Noni Madueke. De Engelsman maakt een hele sterke indruk tijdens het trainingskamp en de Bont verwacht veel van de jongeling uit Londen. “Het is echt een aanstormend talent. Als je hem hier ziet gaan, hoe fit hij is, hoe snel hij is, maar ook hoe scherp hij is voor het doel. Ik hoor net al fluisteren: niet raar opkijken als hij straks met Donyell Malen in de spits staat als de competitie begint voor PSV”, aldus de Bont.


Facebook Comments Box