Home Nieuws VI: AC Milan en Juventus volgen Denzel Dumfries

VI: AC Milan en Juventus volgen Denzel Dumfries

971
0

In een analyse van en over het transferbeleid van PSV en John de Jong komt ook de naam van Denzel Dumfries naar voren.

Dumfries is inmiddels bezig aan zijn tweede jaar bij de club en geldt als succesvolle aankoop, die zeker op het conto van John de Jong kan worden geschoven. Denzel Dumfries zou de eerste speler kunnen zijn die John de Jong eigenhandig heeft binnengehaald bij de club maar die ook weer door de Jong met winst verkocht zou kunnen gaan worden.


Voormalig technisch directeur Marcel Brands zwaaide jarenlang de technische scepter bij PSV en was zodoende ook nog verantwoordelijk voor het binnenhalen van spelers die PSV afgelopen periode wist te verkopen. Met Denzel Dumfries is dat niet zo; die transfer kan tot nog toe in zijn geheel op het conto van John de Jong worden geschoven. Daarbij dient wel de kleine kanttekening te worden gemaakt dat John de Jong en Santi Kolk (belangenbehartiger van Dumfries tot januari 2020) goede bekenden van elkaar zijn.

De aanvoerder van PSV weet zich goed te ontwikkelen en is inmiddels van zaakwaarnemer gewisseld. Ook Dumfries heeft Mino Raiola als belangenbehartiger gekozen en daarmee verzekert de voetballer zich welhaast van een toekomst als speler in de Italiaanse Serie A of Premier League gezien de warme contacten die Raiola daar onderhoudt.

Ook Voetbal International stelt dat het wel goed zit met de carriere van Dumfries. Het weekblad meldt dat Juventus en AC Milan twee topclubs zijn die hem in het vizier hebben.


Facebook Comments