Home Nieuws Vfl Wolfsburg rondt grote miljoenentransfer af, Duitse club lijkt Aster Vranckx te...

Vfl Wolfsburg rondt grote miljoenentransfer af, Duitse club lijkt Aster Vranckx te laten vertrekken

5697
0

PSV, Vfl Wolfsburg en Aster Vranckx worden bijna dagelijks met elkaar in verband gebracht. Aanleiding is natuurlijk de miljoenentransfer, die aanstaande lijkt te zijn, van Aster Vranckx naar PSV.

Zo ver is het nog niet meer een volgende stap in het proces lijkt te zijn gezet. Vfl Wolfsburg maakte namelijk woensdagmiddag bekend dat het voor een recordbedrag de overstap van de Kroaat Majer van Stade Rennes heeft afgerond. Wolfsburg gaat maar liefst dertig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen betalen voor de 25-jarige middenvelder, die meer ervaring heeft dan Aster Vranckx.

Ook in Rennes verschuiven de panelen en wist men juist weer een opvolger van Majer aan te trekken. De komst van Majer naar Wolfsburg kan voor PSV gunstig uit gaan pakken omdat de gewilde Aster Vranckx vermoedelijk snel wordt vrijgegeven zijn droomtransfer te gaan realiseren.

De twintigjarige Belg heeft enkele weken geleden al zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV en uiteindelijk lijkt die opzet te gaan slagen. Het geheel lijkt nog wel afhankelijk te zijn van een vertrek van Ibrahim Sangaré maar of dat de Ivoriaan daadwerkelijk zal gaan vertrekken blijft toch nog even de vraag.

De aanhoudende en steeds sterker wordende geruchten over gesprekken tussen Paris Saint-Germain en PSV in combinatie met overleg met de zaakwaarnemer van Sangaré, kunnen een snel vertrek van Sangaré inluiden. PSV wees eerder al twee biedingen van Nottingham Forest op de Ivoriaans international af.


Vorig artikelNieuwe miljoenentransfer een feit | Jerdy Schouten aan het woord, presentatie in beeld
Volgend artikelManagement Bakayoko verwacht alsnog spannende ‘window-weken’, PSV oriënteert zich op opvolging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in