Home Nieuws VFL Wolfsburg en van Bommel target Michal Sadílek in EK selectie Tjechie

VFL Wolfsburg en van Bommel target Michal Sadílek in EK selectie Tjechie

528
0

PSV middenvelder en transfertarget Michal Sadílek is international van Tsjechië geworden.

Michal Sadílek heeft vrijdagavond zijn debuut in het nationale elftal van Tsjechië gemaakt. Sadílek mocht vrijdag in de verloren oefeninterland tegen Tsjechië invallen. 10 minuten voor tijd maakte hij zijn debuut tegen de Italianen, die de Tjechen met 4-0 versloegen.


Sadílek zal met Tjechie het EK gaan spelen en dat is het resultaat van een goed seizoen bij Slovan Liberec. PSV verhuurde de middenvelder aan Slovan Liberec en dat pakte dus goed uit voor de inmiddels international. In 2015 maakte Sadílek deel uit van de PSV jeugdopleiding en onder Mark van Bommel wist de middenvelder zich prima te ontwikkelen.

Inmiddels is Sadílek niet meer echt in beeld om onder Roger Schmidt minuten te gaan maken en is hij een transfertarget voor Mark van Bommel en Wolfsburg geworden. Van Bommel zou al met Sadílek hebben gesproken om een transfer naar Wolfsburg te bespreken. De 22-jarige Tsjech heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022, maar PSV heeft een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Het is niet bekend welk bedrag PSV voor de middenvelder wenst te ontvangen.


Facebook Comments