Home Nieuws Vfb Stuttgart wil Timo Baumgartl kopen, Duitse verdediger ‘wil absoluut niet meer...

Vfb Stuttgart wil Timo Baumgartl kopen, Duitse verdediger ‘wil absoluut niet meer terug naar PSV’

2636
1

PSV heeft sinds 2019 Timo Baumgartl onder contract staan en dat mag met recht een hele grote misser worden genoemd.

De beschaafde en nog altijd jonge Duitse verdediger gold destijds als een talentvolle speler, die ook wedstrijden voor Jong Duitsland speelde. Het werd echter een regelrechte flop, zijn verblijf bij PSV. De Duitse mandekker en centrumverdediger wist geen moment indruk te maken en heeft PSV vele miljoenen euro’s gekost. In Berlijn, bij Union Berlin, wist Baumgartl zich wel op te richten maar een ernstige ziekte, waar hij gelukkig inmiddels van genezen is, gooide roet in het eten.

De Duitse verdediger kan komend seizoen terugkeren naar VfB Stuttgart. Stuttgart speelt momenteel wedstrijden voor een langer verblijf in de Bundesliga en Baumgartl bezocht donderdagavond het duel tegen Hamburger SV in de nacompetitie. Baumgartl heeft zich voorgenomen absoluut niet meer terug te willen keren naar PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De Duitse verdediger ziet heden ten dage niets meer in een terugkeer naar PSV en lijkt te staan voor een overgang naar Stuttgart. In 2019 werd Baumgartl nog voor tien miljoen euro overgenomen van de Bundesliga-club. PSV zal naar verluidt een miljoenenverlies lijden op de verdediger en kan nu een transfersom tegemoet zien van 2 miljoen euro. Een bedrag dat Stuttgart voor hem op tafel zou willen leggen.

In 2019 kwam de Duitse centrale verdediger onder het bewind van John de Jong voor tien miljoen euro vanuit Stuttgart naar Eindhoven. Na zijn slopende ziekte is Timo Baumgartl in ieder geval weer fit genoeg om zijn topsportcarriere te kunnen voortzetten.


Vorig artikelLuuk de Jong eregast bij huldiging Sevilla na winst Europa League
Volgend artikelKevin Strootman is weer topfit en gepromoveerd maar denkt aan terugkeer naar Eredivisie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in